8. listopadu 2012 v 2.03, napsala Šárka Škachová • Rubrika: Soutěž - ostré a nabroušené receptyDva komentáře

Štítky: | |

Hokkaidó v tortille

Podzimní soutěž 2012         

Hokkaidó v tortille

– soutěžní recept č. 14, autorka receptu: Jaroslava Oumarová
http://mlsoty1.sweb.cz/

Hokkaido v tortille:

Suroviny:

  • 1 balení tortill
  • rajčata
  • čerstvá paprika
  • salát

Náplň:

  • 1/2 dýně Hokkaido (asi 500 g)
  • oblíbená směs kořeníí – dala jsem Chilli con Carne
  • sójová omáčka
  • 1 chilli paprička
  • olej

Dresink: zakysaná smetana s česnekem

Postup:

Dýni nakrájíme na kousky, promícháme s kořením a necháme chvilku odležet. V rozpáleném oleji osmahneme drobně nakrájenou papričku, přidáme dýni, osmahneme, zalijeme sójovou omáčkou a podusíme do měkka.
Tortilly pokropíme vodou, ohřejeme na pánvi nebo v mikrovlnce, rozložíme na ně dýni, nakrájenou zeleninu, stočíme, zabalíme do alobalu a zakápneme dresinkem.

Dobrou chuť přeje Jaroslava Oumarová

http://mlsoty1.sweb.cz/

Reklama

Zde si můžete objednat mou kuchařskou knihu Rande s gurmánkou v české kuchyni.

V případě objednávky na www.titanovepanve.cz uveďte prosím na podporu našeho webu
v políčku pro poznámku heslo "Gurmanka".

Dva komentáře k příspěvku „Hokkaidó v tortille“

  1. Patrick říká:

    Tortilly můžu na všechny způsoby. Hlavně když v nich nechybí hodně zeleniny a dobrý drezing.

  2. Gurmánka.cz říká:

    Patrick:

    Tortilla je geniální vynález. A je už jedno, zda myslíme tu mexickou nebo bramborovu španělskou. Mám ráda obě :-)

Zanechte komentář