Publicistika a zajímavosti

Šťastné a veselé vánoční svátky

3 komentářů

české vánoce

Přeji Vám VŠEM šťastné a veselé svátky vánoční a hlavně pěkné posezení u svátečně prostřeného štědrovečeního stolu, který se stane Vaším příčiněním středem atmosféry zvané útulný domov.

Do nového roku 2014 bych Vám popřála hodně zdraví, kapku štěstí a odvahu plnit si své sny. Jelikož s první vteřinou nového roku
končí staré příběhy a začínají se psát nové, přeji nám všem, aby se podařilo každé naše konání završit dobrým koncem.

Děkuji za přízeň a za všechny uskutečněné návštěvy na mém webu zde i na Šárčině škole vaření a těším se na další setkávání v novém roce.

S poděkováním, Šárka Škachová

 

 

Užijte si ČESKÉ VÁNOCE se vším všudy.

Pokud Vám k tomu bude chybět nějaký spolehlivý tradiční recept, zvu Vás na mé stránky, které se receptům věnují. Jistě tu najdete něco chutného a užitečného nejen pro zdárné připravení vánoční tabule, ale najde se tu něco na zub i na celý rok od jara do zimy.

 

 

 Objednat kuchařskou knížku: Pokud máte zájem nahlédnout do mé kuchařské knihy „Rande s gurmánkou“ nebo si ji zde objednat, bude mi ctí a potěšením.

3 Komentářů

  1. Milá Šárko,chci ti velice pochválit grafické uspořádání tvého letočního kalendáře České tradiční recepty 2014. Nově přidané záhlaví se zvětšenou fotografií aktuálního receptu na týden byl dobrý nápad, vypadá to moc, moc dobře. Tak se těším i na tvé nové letošní recepty na tvých stránkách. Ať se rok 2014 daří. M.

  2. toffo:

    Maruško, děkuji 🙂 Zrovna dávám do kupy kalendáře na rok 2015, řadím recepty podle ročního období a už brzy jdou to tisku. S přípravou kalendáře jsem vždy o rok napřed, ale rcp na rok 2015 se mi líbí. Když jsem s ním začala, říkala jsem si, jestli vůbec budu mít nějakou inspiraci, ale podařilo se mi to celé hezky poskládat, tak mám radost, že jsem už ve finále – před tiskem. A konečně se budu věnovat věcem, které náleží jen a pouze letošnímu roku. Ať se nám všem daří! 😉

  3. Já už se na Vánoce zase moc těším, už jsou skoro za dveřmi a já moc dobře vím, že dostanu od manžela zase ten stejný, ale přesto nejlepší možný dárek 🙂 Chodíme společně totiž na nový rok na tantrickou masáž pro páry od firmy https://coccinelle-erotic-tantra-massage.cz/cz/tantricka-masa-pro-pary-v-praze a jsme s ní nadmíru spokojeni 🙂

Přidal komentář